Vice

Base were awarded with the contract to fit-out the Ground floor offices for Vice Magazine in London, EC2, a space that was once used as the City of London’s dairy.

The dull and un-interesting existing concrete floor was turned into a feature by polishing and varnishing it to a high gloss finish.

The works involved exposed services and high bay lighting, which presented challenges for Base in terms of compliance with office building regulations, as the space was more conducive to a warehouse than a traditional office. This combined with the vertical florescent lighting only helped to enhance the desired aesthetic appeal.

The space was made even more interesting as every meeting room and area had its own unique style and individual theme adding to the quirkiness of the space.

the team at Base worked closely with us to transform what was an empty concrete shell into the new home of Vice Magazine. We are extremely pleased with their approach to all aspects of our project and we are settling in nicely. We would definitely work with them again Andrew Creighton, CEO, Vice Media Group